Enchanted :D

3:03 AM

haloooo :D
gua lagi sering seringnya nonton disney channel nih, jadi gua bakal membahas sesuatu di posting kali ini HAHAHAHA (ketawa setan -,-")
posting kali ini gua ga bakalan ngomongin 'si ganteng kenyataan' (?) tapi kita ngomongin lagu lagunya film enchanted! XD itu tuh yaaaa enaken semuaaa gua paling suka yang so close aaah lagunya melow melow selow gitu ahahaha kalo gua tau caranya masukin lagu ke postingan ini bakal gua kasih deh beneeeeeeeer! enaken banget nanti deh jadi lagu kalo lu masuk ke blog gua ini bakalan ada lagu-lagunya enchanted deh ya kalo gua udah tau caranya tapi haha yaudah gua kasih liriknya sama gambar enchanted aja ya di posting kali ini :)

So Close - Jon McLaughin

You're in my arms
And all the world is calm
The music playing on for only two
So close together
And when I'm with you
So close to feeling alive

A life goes by
Romantic dreams will stop
So I bid mine goodbye and never knew
So close was waiting, waiting here with you
And now forever I know
All that I wanted to hold you
So close

So close to reaching that famous happy end
Almost believing this was not pretend
And now you're beside me and look how far we've come
So far we are so close

How could I face the faceless days
If I should lose you now?
We're so close
To reaching that famous happy end
And almost believing this was not pretend
Let's go on dreaming for we know we are
So close
So close
And still so far

You Might Also Like

1 komentar

  1. hai.... kenalin. nama saya monic.
    saya mau nanya dong.
    selain lagu ini u tau lagi g lagu yg lain di film enchanted? makasih

    ReplyDelete